WHAT'S NEW?
Loading...

Site-uri Fashion ... imbacaminte / incaltaminte !

http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=ac2322040&unique=0a69f5ba2&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.zonia.ro%252Fhaine.html
Magazine de haine  | Lista cu reduceri % si produse de calitate |

In acest articol am sa va prezint o lista cu site-urile de imbracaminte / incaltaminte de calitate , branduri recunoscute gen Calvin Klein , Bershka , Stradivarius ,Zara , Sophistic , TopShop, Pimkie , Cachcecashe , Mango etc. . .

Zonia – Magazin de haine pentru femei care pune accent pe satisfactia clientei , fotografii de inalta calitate , motiv pentru care merita sa te intorci pe zonia la cumparaturi . Ofera transport gratuity la comenzi peste 300 ron , vouchere de 20 respectiv 50 ron la comenzi peste 300 respectiv 500 ron .Ofera si reduceri de 10% si 15% la comenzi peste 1000 respectiv 1500 ron accumulate de client timp de o luna ! Au sectiune de promote cu reduceri de pana la 40 %  .
Recomand avest site ca fiind unul din primele 3 preferate de mine !
Link  -  zonia.ro

Catalin Botezatu -  Locu unde gasesti produsele unicate a lui Catalin Botezatu , atat produse pentru femei cat si pentru barbati . Articole realizate in mare parte din fibre natural : lenjerie , tricouri , camasi , maieuri , bluze , rochii de seara , pantaloni, parfumuri, ochelarii de soare etc.
Link  -  CBstore.eu

Wild Fashion -  Brandurile cu care se mandreste acest site  sunt : Tally Weijl, Stradivarius, Livia Corsetti, Bershka, the First, Mexx, Sisley, Kaffe, Cream . Aruncati o privire si faceti-va singure o parare iar pe urma pute-ti comenta in sectiunea comment de mai jos.

Link  -  wildfashion.ro  Linkul va duce in sectiunea :  Tally Weijl

la Femme – unul dintre magazinele preferate de toate doamnele/domnisoarele . Preturile in raport calitate / pret sunt accesibile si corecte . Materialul este de calitate , iar modele sunt foarte multe . Sigur iti vei gasi ceva  !  Vanzari : Rochii , topuri , pantaloni , fuste , geci si sacouri , accesorii ! Spor la cumparaturi !

Link  -  lafemme.ro